ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Auto slaat over de kop in Nederhorst den Berg: automobiliste gewond | NH Gooi
  • Thema Ongeval
  • Maandag 27 april 2020 om 08:44 | bijgewerkt: om 08:45 uur
  • Redactie

NEDERHORST DEN BERG - Een vrouw is vannacht in Nederhorst den Berg gewond geraakt bij een auto-ongeluk. Op de Vreelandseweg raakte ze enkele betonnen paaltjes die de stoep van de weg scheiden en sloeg over de kop. 

Auto over de kop in Nederhorst den Berg
Inter Visual Studio/Jan Peter Otto

Dat gebeurde nabij de kruising met de Overmeerseweg. Rond 4.30 uur verloor de automobiliste door onbekende oorzaak de macht over het stuur, en reed de stoep op. Daar ramde ze enkele betonnen paaltjes en sloeg over de kop, waarna de auto ondersteboven op het wegdek tot stilstand kwam. 

In afwachting van de hulpdiensten hebben wakkergeschrokken buurtbewoners eerste hulp verleend, zo laat een getuige weten. De vrouw is uiteindelijk naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard en de ernst van haar verwondingen is niets bekend. 

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

300 Kilo

Gisteren om 21:00.

Terugluisteren