ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Man (20) van fiets gerukt bij gewelddadige straatroof in Blaricum | NH Gooi
  • Regio Huizen
  • Vrijdag 07 augustus 2020 om 11:24 | bijgewerkt: om 11:25 uur
  • Sjoerd Stoop

BLARICUM - Een 20-jarige fietsende man uit Huizen is vannacht van zijn fiets getrokken bij een gewelddadige straatroof op de Bergweg in Blaricum. Hij kwam ten val en raakte gewond. 

Bergweg Blaricum
Google Streetview

De man fietste rond middernacht op het zandpad bij de kruising van de Bergweg en Woensbergweg. Plots hoorde hij achter zich een paar mannen rennen. Hij werd vastgepakt en kwam ten val. De mannen bedreigden hem en dwongen hem zijn waardevolle spullen af te staan. Daarna sloegen ze rennend op de vlucht. 

De politie zoekt nog naar de daders. Het gaat om zeven mannen rond de twintig jaar. De meeste jongens hadden een blanke huidskleur, één had een donkere huidskleur. Ze droegen allemaal zwart, bedekkende kleding met lange mouwen en broekspijpen. Ze hadden ook hun gezicht bedekt. 

De politie hoopt dat buurtbewoners meer weten over de straatroof, mogelijk iets hebben gezien of camerabeelden hebben van de locatie. 

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Scherp de Zeis

Gisteren om 21:00.

Terugluisteren