ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Larense supermarkten rest van het jaar langer open op zondag tegen drukte | NH Gooi
  • Regio Laren
  • Thema Politiek
  • Dinsdag 22 september 2020 om 11:28 | bijgewerkt: om 11:36 uur
  • Sjoerd Stoop

LAREN - Larense supermarkten mogen de rest van het jaar hun deuren langer geopend houden op zondag. De gemeente wil daarmee tegengaan dat het te druk wordt in de supermarkt vanwege het coronavirus. 

Supermarkt stock
Adobe Stock

De supermarkten van Laren mogen al sinds eind maart hun deuren langer open houden. Normaal gesproken mag dat van 12.00 tot 18.00 uur, nu mag dat van 9.00 tot 20.00 uur.

Met de maatregel hoopt de gemeente Laren dat supermarktklanten meer verspreid over de dag boodschappen komen doen. Dat voorkomt dat het te druk wordt en moet de verspreiding van het coronavirus tegengaan. 

Voldoende voorraad

De gemeente Laren heeft de maatregelen verlengd voor de rest van het jaar. De supermarken mogen al die tijd ook vroeger op de dag bevoorraad worden, zodat er de hele dag voldoende voorraad is. 

Laren is niet de enige Gooise gemeente die besluit de supermarkten langer open te houden op zondag. Eerder besloot Gooise Meren dat om dezelfde redenen ook al. 

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren