ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Weesper ijssalon en eetcafé gesloten na coronabesmetting onder personeel | NH Gooi
  • Regio Weesp
  • Donderdag 08 oktober 2020 om 15:52 | bijgewerkt: om 15:56 uur
  • Redactie

WEESP - Twee Weesper horecazaken houden hun zaak de komende dagen dicht vanwege het coronavirus. Nelis' IJssalon heeft te maken met een coronabesmetting onder het personeel en eetcafé 't Heertje heeft ook een mogelijke besmetting. 

Nelis ijssalon in Weesp
Van de ijssalon moet al het personeel in quarantaine Nelis' IJssalon

De ijssalon laat weten dat een van de zaterdagkrachten positief is getest op het coronavirus.

Ze was afgelopen zaterdag aan het werk in de ijssalon, maar heeft geen contact gehad met klanten. Wel moet een groot deel van de medewerkers uit voorzorg thuis blijven. De ijssalon heeft daardoor besloten tot en met komende maandag dicht te blijven. 

Iedereen testen

Eetcafé 't Heertje laat weten dat een van de personeelsleden contact heeft gehad met iemand die positief getest is op het coronavirus. Om het zekere voor het onzekere te nemen wordt het hele team nu getest op het virus. Zodra de uitslagen bekend zijn, gaat het eetcafé weer open. 

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

NH Gooi Spreekuur

Vandaag om 09:30.

Terugluisteren