ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Drie jongens in holst van de nacht op straat overvallen in Laren | NH Gooi
  • Regio Laren
  • Maandag 16 november 2020 om 15:10 | bijgewerkt: om 15:11 uur
  • Redactie

LAREN - Drie jongens zijn zaterdagnacht op straat overvallen in het centrum van Laren. Twee mannen dwongen de jongens geld te geven. Ze konden niet veel later worden aangehouden. 

Politie stock
Politie stock Politie

De drie slachtoffers fietsten rond 2.00 uur door het centrum van Laren, over Plein 1945. Plots stonden er twee mannen voor ze die dreigden met geweld en de jongens dwongen om geld te geven. 

Na hun daad sloegen ze te voet op de vlucht. De jongens belden meteen de politie. Die kon ze, aan de hand van een duidelijk signalement, snel opsporen en even later aanhouden. 

De verdachten, een jongen van 16 jaar uit Laren en man van 21 jaar uit Hilversum, zijn na hun verhoor door de politie naar huis gestuurd. Ze moeten zich binnenkort voor de rechter verantwoorden. 

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren