ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Lockdown-overval in Laren: man met steekwapen maakt buit bij drogisterij | NH Gooi
  • Regio Laren
  • Zaterdag 19 december 2020 om 20:18 | bijgewerkt: om 20:19 uur
  • Jouri Bakker

LAREN -  Een overvaller heeft vanmiddag een van de weinige geopende winkels in het centrum van Laren als doelwit uitgekozen. De man sloeg zijn slag bij drogisterij Kruidvat, die vanwege de verkoop van essentiële producten deze lockdown de deuren geopend mag houden. 

Overval op drogist in centrum Laren

Een politiewoordvoerder bevestigt de overval tegenover NH Nieuws. De man kwam rond 17.30 uur, ongeveer een half uur voor sluitingstijd, de winkel aan de Nieuweweg binnen en bedreigde het aanwezige personeel met een steekwapen.

Overval op drogist in centrum Laren

Hij maakte een onbekend geldbedrag buit, en sloeg op de vlucht. Er is niemand gewond geraakt bij de overval. De politie heeft nog geen verdachte aangehouden, maar vindt het verspreiden van een signalement vooralsnog niet noodzakelijk.

Om wat voor steekwapen het ging wil politie niet kwijt, maar getuigen laten NH Nieuws weten dat het om een vleesmes zou gaan. 

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren