ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Brand bij bed and breakfast in Loosdrecht, bewoner en gasten ongedeerd | NH Gooi
  • Thema Wonen
  • Zondag 24 januari 2021 om 10:01 | bijgewerkt: om 11:42 uur
  • Carolien Hensbergen & Josta Bosma

LOOSDRECHT - Vannacht heeft er brand gewoed in een woning aan de Oud-Loosdrechtsedijk. Hierbij is niemand gewond geraakt. De schade is groot en de woning, waar ook een bed and breakfast in zit, is onbewoonbaar verklaard. 

Brand woning Lossdrecht
Inter Visual Studio / Jan Peter Otto

De brand brak om 2.45 uur uit. De brandweer zag dat de brand in het midden van het dak was uitgebroken, in de rietlaag onder de dakpannen. Daarop werd er een tweede blusvoertuig opgeroepen.

De brandweer maakte een gleuf in het dak om de brand te blussen. Om 6.15 uur was de brand onder controle.

Bed and breakfast

De woning werd gebruikt als bed and breakfast. Een woordvoerder van de brandweer laat weten dat er zes gasten en de eigenaresse in de woning aanwezig waren. Twee mensen zijn nagekeken door de ambulance vanwege het inademen van rook. Verder raakte niemand gewond. 

Download de app

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren