ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Rugby-coach Gilbert keert terug bij RC 't Gooi | NH Gooi
  • Regio Naarden
  • Dinsdag 02 februari 2021 om 17:58 | bijgewerkt: om 18:22 uur
  • Thomas Brood

NAARDEN - Gareth Gilbert keert terug als hoofdcoach bij RC 't Gooi.

RC 't Gooi (rugby)
RC 't Gooi (rugby) NH / Thomas Brood

Zo'n 20 jaar geleden was hij speler van de ploeg uit Naarden en in 2006 was hij drie jaar lang de hoofdcoach. In 2009 werd hij landskampioen met RC 't Gooi. Daarna was hij bondscoach van het Nederlandse heren en vrouwenteam. Ook was hij technisch directeur van Rugby Nederland.

In 2019 keerde hij terug naar zijn geboorteland Botswana, maar met de start van het nieuwe seizoen zal Gilbert voor drie jaar als hoofdcoach verbonden zijn aan Rugby Club ’t Gooi.

"Ik vind het geweldig om weer aan de slag te gaan bij Rugby Club ’t Gooi. Daar begon mijn professionele carrière een kleine 20 jaar geleden, en voor mij voelt het als terugkeren naar mijn familie. Deze club en haar leden hebben een grote rol gespeeld in mijn persoonlijke ontwikkeling tot de persoon die ik nu ben. Ik voel mij vereerd en bevoorrecht dat ik bij een van de beste clubs van Nederland aan de slag kan gaan", aldus Gilbert.

"Voor mij voelt het als terugkeren naar mijn familie"
rc 't gooi hoofdcoach gareth gilbert

Gilbert heeft een contract voor drie jaar getekend bij RC 't Gooi.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via tikfout@nhmedia.nl

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren