ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Blaricumse De Geus zesde na openingsdag RS:X-klasse | NH Gooi
  • Zondag 25 juli 2021 om 11:32 | bijgewerkt: maandag 26 juli 2021 om 12:52 uur
  • Frank van der Meijden

Lilian de Geus staat na de eerste dag in de RS:X-klasse op de zesde plaats. De geboren Blaricumse begon niet goed aan de openingsdag met een achtste en elfde plaats, maar wist wel heel knap de laatste race te winnen.

Lilian de Geus uit Blaricum
Lilian de Geus uit Blaricum Pro Shots / Action Images

De 29-jarige windsurfster sloot de eerste dag af met een totaal van 20 punten. Regerend olympisch kampioen Charline Picon gaat met 9 punten aan kop. De Française begon haar toernooi met een eerste, zesde en tweede plaats.

Favoriet voor eremetaal

Het is de tweede keer dat De Geus meedoet aan de Olympische Spelen. De windsurfster greep in 2016 in Rio de Janeiro net naast de medailles met een vierde plaats. In april veroverde De Geus de wereldtitel in de RS:X-klasse en is daardoor nu favoriet voor eremetaal in Tokio.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via tikfout@nhmedia.nl

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren