ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Tergooiziekenhuis opent maand lang deuren voor extra coronavaccinatielocatie | NH Gooi
  • Gisteren om 15:17
  • Sjoerd Stoop

Het Hilversumse Tergooiziekenhuis opent komende weken de deuren voor een extra coronavaccinatielocatie. Buurtbewoners, ziekenhuispatiënten en bezoekers kunnen er - als ze nog niet gevaccineerd zijn - terecht voor hun coronaprik. Dat meldt de GGD. 

Ziekenhuis Tergooi in Hilversum
Ziekenhuis Tergooi in Hilversum Tergooi

De coronavaccinatielocatie van het ziekenhuis is een tijdelijke. Mensen die een coronaprik willen halen kunnen er op een aantal dinsdagen en donderdagen terecht. 

De extra locatie moet het voor mensen vooral makkelijker en laagdrempeliger maken om een coronaprik te halen. Eerder trok de GGD ook al met pop-upvaccinatielocaties naar wijken waar de vaccinatiegraad nog wat achterbleef op de rest.

Prik, maar ook advies

Bezoekers kunnen er niet alleen daadwerkelijk een prik halen, maar ook terecht voor hun vragen over het coronavaccin. Van tevoren een afspraak maken is niet nodig. 

De extra vaccinatielocatie gaat volgende week op dinsdag en donderdag open en blijft ook de drie weken daarna op die dagen open. 

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Ferry Maat Soulshow

Vandaag om 18:00.

Terugluisteren