ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Komend weekend geen treinen op meerdere trajecten in Het Gooi | NH Gooi
  • Regio Naarden
  • Vrijdag 22 oktober om 10:01 | bijgewerkt: zaterdag 23 oktober om 12:52 uur
  • Eline Ploch

Dit weekend voert de NS werkzaamheden uit op meerdere trajecten rondom 't Gooi. Dit heeft gevolgen voor een deel van het treinverkeer rondom Hilversum, Weesp, Baarn en Naarden-Bussum.

trein station Hilversum stock
trein station Hilversum stock Adobe Stock

Weesp en Naarden-Bussum

Vanaf zaterdag 01:10 uur tot maandag 02:00 uur rijden er bussen tussen Weesp en Amsterdam RAI. Reizigers moeten rekening houden met dertig minuten extra reistijd.

Tussen Weesp en Naarden-Bussum geldt een aangepaste dienstregeling tussen zaterdag 04:00 uur en maandag 02:00 uur. Kijk voor vertrek op de NS-reisplanner voor een actueel advies.

Hilversum

In de nacht van zaterdag op zondag rijden er tussen 01:00 uur en 02:45 uur bussen tussen Hilversum en Amersfoort Centraal.

Baarn

Door de werkzaamheden geldt de komende week een aangepaste dienstregeling tussen Baarn en Amersfoort Centraal. Kijk voor vertrek op de NS-reisplanner voor een actueel advies.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? De bijeenkomst van 27 november gaat niet door, maar meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

De lunchclub

Vandaag om 12:00.

Terugluisteren