ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Laarder supermarkten mogen voorlopig op zondag langer open | NH Gooi
  • Thema Het weer
  • Maandag 06 december 2021 om 19:32 | bijgewerkt: om 21:42 uur
  • Sjoerd Stoop

Larense supermarkten gaan vanaf nu elke zondag weer langer open. Dat gebeurt zodat ze de toestroom van klanten kunnen spreiden om de kans op verspreiding van het coronavirus te verkleinen. 

Albert Heijn Laren
Albert Heijn Laren Google Streetview

Larense supermarkten mogen normaal gesproken op zondag pas vanaf 12.00 uur tot 18.00 uur open. Dat mag nu van 9.00 tot 20.00 uur. Supermarkten hoeven daar niet verplicht aan mee te werken, maar krijgen van de gemeente wel de vrijheid om langer open te gaan. 

De verlengde openingstijden gelden tot februari volgend jaar, maar kunnen nog worden verlengd als de coronamaatregelen, zoals de anderhalve meter afstand, daarna nog gelden. 

Laden en lossen

De ruimere openingstijden betekenen ook dat supermarkten op zondag langer bevoorraad mogen worden. Dat mag normaal gesproken vanaf 's middags, maar nu al vanaf 8.00 uur 's ochtends.

Doordeweeks mogen de vrachtwagens ook een uurtje eerder komen. Daarmee wordt geregeld dat vakkenvullers zo min mogelijk worden blootgesteld aan contact - en dus besmettingsgevaar - met bezoekers. 

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? De bijeenkomst van 27 november gaat niet door, maar meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Vroeger of Later

Gisteren om 21:00.

Terugluisteren