ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Platenproducer Hans van Hemert twee zondagen in De Platenkast van... | NH Gooi
Platenproducer Hans van Hemert is twee zondagen uitgebreid aan het woord bij Peter Douglas in De Platenkast van...
Platenproducer Hans van Hemert is twee zondagen uitgebreid aan het woord bij Peter Douglas in De Platenkast van...

Producer, componist, tekstdichter en ontdekker van vele artiesten. Peter Douglas laat zondag 13 en zondag 20 februari Hans van Hemert uitgebreid aan het woord in De Platenkast van...

Menig hit heeeft hij op zijn naam staan van de allerbekendste zangers en zangeressen. Hans ontving 40 gouden en platina platen en werd in 2016 onderscheiden met de Buma Lifetime Award.

Hij produceerde en schreef liedjes voor Q65, The Motions, Ro-d-ys, Zen, Group 1850, Big Wheel, Sommerset, Ramses Shaffy en Liesbeth List, Sandra & Andres, Kamahl, American Gypsy en Vulcano.

Hans van Hemert was de grote man achter Luv'. Componeerde grote hits als 'Wij houden van Oranje' voor André Hazes en 'How Do You Do' van Mouth & MacNeal. 

Een zeer bijzondere platenkast zondag 13 februari om 12:00 uur op NH Gooi radio met daarnaast onverwachte gasten die langs komen.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
  • Vroeger of Later | Vandaag om 21:00.
  • Kleinkunst- en theatermuziek, met Jos Moll en Mischa Spelt
  • NH Gooi Chill | Vandaag om 23:00.
  • Ballads & easy-listening muziekmix, met regionieuws.
Net gemist?

Jazznotes

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren