ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Steekincident op de Laanstraat in Hilversum, één verdachte aangehouden | NH Gooi
  • Regio Hilversum
  • Zondag 15 mei om 20:55 | bijgewerkt: maandag 16 mei om 13:41 uur
  • Redactie

Een vrouw is gisteravond om het leven gekomen na een steekpartij in een huis aan de Hilversumse Laanstraat. De politie heeft een 17-jarige jongen aangehouden als verdachte, zo bevestigt de politie vandaag. Het zou gaan om een 'incident in de relationele sfeer'. 

Dodelijke steekpartij Hilversum
Dodelijke steekpartij Hilversum Caspar Huurdeman Fotografie

De steekpartij was gisteravond rond half acht. De politie heeft nog geprobeerd de vrouw te reanimeren, maar de hulp mocht niet meer baten. 

Na de steekpartij heeft de politie het huis en de ruime omgeving afgezet voor verder onderzoek. Wat er precies gebeurd is en wat de aanleiding wat voor de steekpartij is nog niet duidelijk. 

Slachtoffer en verdachte kennen elkaar

Wel bevestigt de politie dus dat het slachtoffer en de vermoedelijke dader elkaar kennen. De twee woonden samen op het adres aan de Laanstraat, maar het is nog niet duidelijk welke relatie de twee met elkaar hebben. Omdat het gaat om een incident in de relationele sfeer, laat de politie weten terughoudend te zijn met het delen van informatie. 

De aangehouden verdachte zit nog vast en wordt nog verhoord door de politie. 

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

ONAIRWIN

Afgelopen dinsdag om 19:00.

Terugluisteren