ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Verhuizing kartcentrum Coronel naar BNI-terrein gaat niet door | NH Gooi
  • Donderdag 23 juni om 15:15 | bijgewerkt: om 15:55 uur
  • Daan Visser

Kartcentrum Coronel besluit niet naar het BNI-terrein in Huizen te verhuizen. Coronel, gelegen aan de Oude Haven, had het idee om een stukje van het terrein te kopen om ernaartoe te verhuizen. Maar daar ziet het bedrijf na 'dood gelopen' gesprekken met verschillende partijen toch vanaf. 

BNI-terrein met Krachtcentrale
BNI-terrein met Krachtcentrale Google Maps

Het kartcentrum was van plan een strook aan de Havenstraat naast horecagelegenheid de Krachtcentrale te kopen. Op de huidige plek waar Coronel gelegen is, aan de Oude Haven, moet ruimte gemaakt worden voor woningbouw

Maar aan die plannen is nu een einde gekomen. In een brief die directeur Raymond Coronel naar de gemeenteraad heeft gestuurd, laat hij weten dat een overeenkomst met de eigenaar van het BNI- terrein, de SVE-Group, al eerder was afgeketst. De partijen werden het niet eens over wie de grond van de voormalige behangfabriek moest saneren. 

Een mogelijke nieuwe koper, bouwonderneming Stout, diende zich ook aan om de vestiging van de kartbaan op het strookje BNI-terrein te ontwikkelen. Ook die onderhandelingen liepen op niets uit. Daarmee eindigt de verhuizing van Coronel naar het BNI-terrein in de grindbak.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

ONAIRWIN

Afgelopen dinsdag om 19:00.

Terugluisteren