ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Verdachte (18) aangehouden voor steekpartij op Hilversumse mbo-school | NH Gooi
  • Thema Hulpdiensten
  • Donderdag 08 september om 10:53 | bijgewerkt: om 11:40 uur
  • Daan Visser

De politie heeft een verdachte aangehouden voor de steekpartij afgelopen maandag op het Hilversumse mbo-college. Het gaat om een 18-jarige Almeerder. Hij wordt nog verhoord over zijn betrokkenheid bij de steekpartij. 

Steekpartij Hilversum ROC
Steekpartij Hilversum ROC Inter Visual Studio / Jan Peter Otto

Door de steekpartij raakte een andere student van de Hilversumse school - een 16-jarige Amsterdammer - gewond aan zijn been. 

De verdachte zou een andere student van de school zijn. Op videobeelden is te zien hoe een student een groot mes uit zijn achterzak trekt en begint in te steken op de andere student. Het slachtoffer was al snel buiten levensgevaar. 

Onderzoek gaat verder

Hoewel de school zelf al snel een naam kon koppelen aan de verdachte, was de jongen een tijdje onvindbaar. De politie heeft hem uiteindelijk gisteravond aan kunnen houden, nadat 'zijn identiteit dankzij camerabeelden werd achterhaald'. De verdachte zit nog vast, het onderzoek gaat door. 

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

40UP Beat

Gisteren om 23:00.

Terugluisteren