ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Man valt kinderen lastig met 'verkeerde bedoelingen' in Huizen | NH Gooi
  • Regio Huizen
  • Thema Media
  • Dinsdag 20 september 2022 om 15:37 | bijgewerkt: om 15:38 uur
  • Redactie

Een man in Huizen valt kinderen lastig met 'verkeerde bedoelingen'. Via social media wordt er gewaarschuwd voor een man die kinderen zou aanspreken in speeltuinen. Wat hij precies tegen ze zegt is niet duidelijk, wel staat vast dat hij dingen zei die niet door de beugel kunnen.

Natuurspeeltuin de Blije Bij
Foto ter illustratie NH Nieuws / Mark Arents

Via sociale media wordt gevraagd om uit te kijken naar de man. Ook worden ouders opgeroepen om alert te zijn als hun kinderen buiten spelen in de Gooise gemeente.

Volgens de berichten zou het gaan om een blanke man met stijl haar en een sikje. Daarnaast rijdt hij op een elektrische step een draagt hij donkere kleding.

De politie laat weten dat ze op de hoogte zijn van deze berichten. Hoewel er vooralsnog geen meldingen en/of aangiftes tegen de man zijn gedaan, neemt de politie het zeer serieus. "Het is onduidelijk wat hij precies tegen de kinderen zei", laat een woordvoerder weten, "maar we willen de man graag identificeren en uitzoeken wat er gebeurd is."

Download de app

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app.

Download on the App StoreOntdek het op Google Play

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren