Schärfe die Sense 
Schade! In dit jaar helaas geen Oktoberfesten, maar niet getreurd. Scherp de Zeis presenteert een extra 'Schärfe die Sense'. De gehehele uitzending staat Scherp de Zeis volledig in het teken van de Duitstalige muziek. Stimmung! Een muzikaal uitstapje dus langs artiesten als Peter Maffay, Helene Fischer en Jürgen Marcus. 

Schärfe die Sense, dinsdag 15 september, NH Gooi! 
 
  
  
Scherp de Zeis   
In Scherp de Zeis hoor je elke dinsdagavond, tussen 21.00 en 23.00 uur, Bruisend Nederpop voorbij komen: bandjes, singer-songwriters, gloednieuwe muziek, klassiekers uit het verleden, grote hits, verborgen pareltjes. Van Guus Meeuwis tot Kensington en van Doe Maar tot Suzan & Freek.      

Bruisende items     
Naast muziek en interviews met artiesten, bestaat het programma ook uit een vast aantal onderdelen waarin Nederpop vaak een rol speelt. Zo heeft het nieuws uit de wereld van de Nederlandse muziek ruimte gekregen in de rubriek NederNieuws en wordt er specifieke nieuws uit de omgeving in het Regionieuws behandeld. In het item Molen, Tulp & Grachtenpand, hoor je cultureel nieuws uit eigen land. Scherp de Zeis is ook op de live-podia te vinden tijdens Volop in de Schijnwerpers en de NederAgenda. In Bekend Herkend hoor je het origineel van een nummer en een fijne cover daarvan. Tijdens de ProostPlaat gaat Scherp de Zeis op zoek naar de favoriete Nederlandse feestplaten van de luisteraars uit Gooi en Eemland.   
  
ProostPlaat   
In de ProostPlaat is elke week ruimte voor jouw favoriete feestplaat om je maandagavond, werkweek én favoriete feestje mee te openen. Laat ons weten waarom juist dat nummer je zo vrolijk maakt en wie weet hoor je jouw nummer wel terug als de ProostPlaat in Scherp de Zeis!      
Volg Scherp de Zeis!     
Facebook:
 Facebook.com/ScherpdeZeis   
Twitter:
 Twitter.com/scherpdezeis   
Mail: scherpdezeis@nhgooi.nl   
Website: scherpdezeis.nl   
Instagram:
 Instagram.com/scherpdezeis     

Komende week

 • Scherp de Zeis
  Aanstaande dinsdag om 21:00 uur.

Terugluisteren

U kunt uitzendingen tot twee weken geleden terugluisteren. Fragmenten blijven onbeperkt beschikbaar.

 • Scherp de Zeis
  Afgelopen dinsdag om 21:00 uur.
  Luister terug

 • Scherp de Zeis - Schärfe die Sense
  Dinsdag 15 september om 21:00 uur.
  Luister terug

Fragmenten uit dit programma, zoals interviews, vindt u onder "Radio – Fragment gemist".

Bekijk alle fragmenten