ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Weer pech voor hockeyster Lisanne de Lange | NH Gooi
  • Regio Laren
  • Thema Sport
  • Dinsdag 13 maart 2018 om 17:36

Voor hockeyster Lisanne de Lange is het seizoen voorbij. Bij de 23-jarige international van Laren is een breukje in haar kuitbeen aangetroffen. De Lange moet zich voorlopig met haar been in het gips op krukken voortbewegen en mist daardoor het WK van komende zomer in Londen. Dat meldt onze mediapartner NH Nieuws.

"Het herstel duurt lang, ik zit zeker tien tot twaalf weken in het gips", zei de speelster op hockey.nl. Het breukje is ontstaan door overbelasting.

In november ontstond consternatie toen bij een reguliere medische keuring bleek dat ze mogelijk een afwijking aan haar hart zou hebben. De Lange miste daardoor de finale van de Hockey World League in Nieuw-Zeeland. Ze was ingevlogen als vervangster van Eva de Goede, maar moest weer naar huis nadat de keuring op een mogelijk probleem had geduid.

Aanvullende onderzoeken bij thuiskomst wezen uit dat er geen sprake was van een hartafwijking en dat ze dus gewoon kan blijven hockeyen.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

ONAIRWIN

Afgelopen dinsdag om 19:00.

Terugluisteren