ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Dieven scoren in 't Gooi na ingooien ruiten | NH Gooi

Bij verschillende woningen en een bedrijf in 't Gooi hebben dieven toegeslagen nadat zij een ruit hadden ingegooid. Een zwaar voorwerp wat voor handen was, zoals een steen of een bloempot, ging door de ruiten waarna de 'snelle buit' werd meegenomen.

De inbraken vonden plaats tussen 13 en 20 maart. In bijna alle gevallen scoorden de daders een laptop of tablet. De politie benadrukt daarom om geen waardevolle goederen zichtbaar in de woning te laten liggen. "Inbrekers gaan graag voor een 'snelle' buit. Berg waardevolle spullen goed op."

In Hilversum sloegen de inbrekers toe bij bij een woning aan de Oude Amersfoortseweg. Twee dagen later was het raak in de Herdersweg in Huizen.

In de dagen die volgden werden er laptops of computers gestolen in woningen aan de Kastanjelaan, Keucheniusstraat en Nieuwe Bussummerweg, ook in Huizen. Daar is ook - in de nacht van maandag 19 op dinsdag 20 maart - een raam ingegooid op de Naarderstraat. Dit bleef bij een poging, mogelijk omdat er een hond in de woning was.

In Naarden was het foute boel in de ten Boschstraat en Godelindeweg en in Bussum in de Huizerweg. In Blaricum - in een woning aan de Schapendrift - waren sieraden de buit. In Laren werd op de Torenlaan een raam ingegooid en een laptop weggenomen.

Bron: Laarder Courant De BEL

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
  • Beatsensation | Vandaag om 20:00.
  • Met Ryan Vons.
  • 300 Kilo | Vandaag om 21:00.
  • Met Jan-Willem van Beers, Marc Reitsma en Ramon Bakker.
Net gemist?

NH Gooi In Business

Vandaag om 17:00.

Terugluisteren