ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Hoogbejaard stel overvallen | NH Gooi

Twee mannen hebben aan de Blesboklaan in Hilversum een hoogbejaard stel vanochtend de schrik van hun leven bezorgd. Ze drongen de woning van het echtpaar binnen om vervolgens het huis te doorzoeken. Het is niet duidelijk of de overvallers iets hebben meegenomen.

De brutale overval vond vanochtend vroeg tussen 4.00 uur en 4.30 uur plaats. De mannelijke bewoner werd thuis wakker van wat gerommel rond het huis. Toen hij vervolgens ging kijken zag hij twee mannen in zijn slaapkamer staan. Terwijl de ene man de bewoners vasthield, doorzocht de andere man het huis.

Vervolgens zijn de mannen door het raam via een ladder op de vlucht geslagen. In de hoop getuigen te vinden, doet de politie nu een oproep. De inbrekers waren volledig in het zwart gekleed en droegen beiden gezichtsbedekking. Om het huis binnen te komen gebruikten ze een lichtgekleurde ladder. Ook heeft de politie rond het huis op verschillende plekken braaksporen aangetroffen. De kans is dus groot dat ze op veel verschillende manieren hebben geprobeerd het huis binnen te komen.

Het zou daarnaast goed kunnen dat de mannen gisteren ook al rond het huis bezig waren. Toen hebben de bewoners namelijk ook al geluiden gehoord. Mensen die iets gezien hebben kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844, of anoniem op 0800-7000.

Bron: NH Nieuws (6FM nieuwspartner)

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
  • Vroeger of Later | Vandaag om 21:00.
  • Kleinkunst- en theatermuziek, met Jos Moll en Mischa Spelt
  • NH Gooi Chill | Vandaag om 23:00.
  • Ballads & easy-listening muziekmix, met regionieuws.
Net gemist?

Jazznotes

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren