ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent De Peiling: Vind jij dat pedohunters moeten stoppen? | NH Gooi
  • Thema Hulpdiensten
  • Donderdag 19 november 2020 om 11:06 | bijgewerkt: om 14:00 uur
  • Redactie

Steeds meer groepen jongeren jagen op chatsites naar pedofielen. Ook in 't Gooi is sinds kort een groep actief. De politie vindt dat pedohunters moeten stoppen met hun activiteiten. Wat vind jij?

De Peiling pedohunters
NH Nieuws


Onder vuur
Het fenomeen pedojagen ligt onder vuur sinds vorige maand een 73-jarige man uit Arnhem om het leven kwam na een zware mishandeling door een groep jongens, waarschijnlijk na een pedojacht. Afgelopen weekend raakte een man uit Goes gewond na een vermoedelijke een aanvaring met pedojagers.

NH Nieuws

Stoppen
De politie wil dat de pedojagers stoppen met hun werk. Dat heeft tal van redenen. Naast het gebruik van geweld vindt de politie het ook niet goed dat slachtoffers van de pedojagers soms met een filmpje op sociale media publiekelijk aan de schandpaal genageld worden zonder dat echt wordt bewezen dat ze over de schreef zijn gegaan.

Pedohunt 't Gooi
Stoppen met hun activiteiten willen de Gooise pedojagers niet. Ze zijn er van overtuigd dat ze goed werk leveren. "We vinden dat we mensen moeten laten zien wat voor een figuren er in hun buurt wonen en dat ze zo hun kinderen uit de buurt kunnen houden", zegt Max Wijnen namens Pedohunt 't Gooi. "We zien dat de politie te weinig mankracht heeft om zulke pedofielen op te sporen en aan te houden, dus vinden we het ons goed recht om het zelf te doen. Er lopen nog te veel van deze mannen rond."

Wat vind jij?
Vind jij dat pedohunters moeten stoppen ja of nee?

Op NH Radio hoor je De Peiling tussen 18:00 en 19:00 uur.
Bel of Whatsapp 088-8505152 als je mee wilt praten. Of Mail naar depeiling@nhnieuws.nl.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

300 Kilo

Gisteren om 21:00.

Terugluisteren