ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Alarm na waarschijnlijk te heftige gymles: drie leerlingen Larense school onwel | NH Gooi
  • Regio Laren
  • Thema Hulpdiensten
  • Maandag 01 maart 2021 om 14:45 | bijgewerkt: om 14:50 uur
  • Sjoerd Stoop

LAREN - Een waarschijnlijk te heftige gymles heeft er toe geleid dat drie Larense schoolkinderen vanmiddag onwel zijn geworden. De gymleraar sloeg alarm toen de leerlingen van hun stokje gingen, zo bevestigt de brandweer. 

Ambulance Gooi en Vechtstreek
Foto van RAV Gooi en Vechtstreek

Vanwege de onwelwording van de kinderen werd flink alarm geslagen en stonden er snel drie ambulances voor de deur van de gemeentelijke gymzaal aan de Standelkruid, achter het schoolgebouw van De Gooische School.

Even was er het vermoeden dat de leerlingen onwel waren geworden door een mogelijke koolmonoxidevergiftiging, maar daar bleek geen sprake van. "We hebben ook geen andere gevaarlijke stoffen gemeten en ook niks geks geroken", vertelt een woordvoerder. 

Volgens de brandweer lijkt het erop dat de kinderen het te kwaad kregen door de grote inspanning tijdens de gymles, waarschijnlijk tijdens een conditietest. De drie kinderen hoefden niet met de ambulance mee en zijn door hun ouders van school gehaald om weer bij te komen. 

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren