ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Schoten gelost bij A1 bij Naarden, politie onderzoekt verband met mogelijke brandbom | NH Gooi

De A1 is vanmorgen tijdelijk afgesloten geweest nadat er geschoten was bij de afslag Naarden Vesting. Een woordvoerder van de politie laat weten dat er niemand bij gewond is geraakt. De weg was weer rond 8.30 geopend na het schietincident, maar daar blijft het niet bij.

Incidenten Naarden
Incidenten Naarden Caspar Huurdeman Fotografie

Even verderop in Naarden schrokken buurtbewoners van een mogelijke brandbom bij een huis aan de Amsterdamsestraatweg. De voorkant van het huis raakte hierbij beschadigd. De woordvoerder van de politie laat weten dat ook hier niemand gewond is geraakt. De bewoner wist de brand die was ontstaan snel zelf te blussen. 

De politie is op zoek naar de inzittenden van een kleine auto die vannacht tussen 4.00 en 5.00 uur op de Amsterdamsestraatweg reed. Zij hebben mogelijk gezien wat er is gebeurd bij het huis. 

Beide incidenten worden op het moment onderzocht door de politie. De woordvoerder laat weten dat er onderzocht wordt of er een verband is tussen de schoten bij de A1 en de mogelijk brandbom.

Incidenten Naarden
Incidenten Naarden Caspar Huurdeman Fotografie

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
  • All Inclusive | Vandaag om 19:00.
  • Ton Ensink is je gastheer in het muzikale en informatieve All Inclusive hotel.
  • Muziek & Informatie | Vandaag om 21:00.
  • Non-stop muziekmix en regionieuws
Net gemist?

Jazznotes

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren