ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Conducteur bespuugd en op neus geslagen bij station Naarden-Bussum | NH Gooi
  • Regio Naarden
  • Thema Hulpdiensten
  • Woensdag 15 november 2023 om 16:34 | bijgewerkt: om 16:36 uur
  • Redactie

Een treinconducteur is vanmiddag tijdens zijn dienst bespuugd en op zijn neus geslagen. Dit gebeurde bij station Naarden-Bussum. De NS-medewerker is vervolgens per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Naar de dader wordt nog gezocht. 

Station Naarden-Bussum
ProRail

De melding van de mishandeling werd om 14.37 uur gedaan. Volgens een woordvoerder van de politie belden veel mensen de hulpdiensten voor het slachtoffer. Agenten troffen ter plaatse de gewonde conducteur aan. Hij werd overgedragen aan ambulancepersoneel en is naar het ziekenhuis gebracht.

'Vreselijk incident'

De trein waar het gebeurde stond zeker 45 minuten stil. De politie heeft nog een tijd gezocht naar de dader, maar heeft niemand aan kunnen houden.

De NS noemt de mishandeling van de conducteur een 'vreselijk incident' en laat weten dat het slachtoffer op een later moment aangifte gaat doen. "We vinden het verschrikkelijk dat onze collega's hun werk niet veilig kunnen doen", laat een woordvoerder weten. 

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

NH Gooi Spreekuur

Vandaag om 09:30.

Terugluisteren