ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Over de kop: aanrijding met meerdere auto's op de A1 in Naarden | NH Gooi
  • Regio Naarden
  • Thema Hulpdiensten
  • Dinsdag 09 januari om 15:46 | bijgewerkt: om 16:22 uur
  • Redactie

Op de A1 in Naarden vond dinsdagmiddag rond 14.30 uur een aanrijding plaats tussen meerdere auto's. Daarbij is één auto is over de kop gevlogen. Volgens de politie was iedereen aanspreekbaar, één van hen is naar het ziekenhuis gebracht.

Aanrijding op de A1
Aanrijding vier auto's A1 Inter Visual Studio

Volgens het AWNB heeft het ongeluk veel vertraging veroorzaakt en is er momenteel een file van zo'n drie kwartier vanuit Amsterdam. Er zijn twee van de drie rijbanen afgezet. 

Alle vier de betrokkenen waren aanspreekbaar en één van hen is naar het ziekenhuis gebracht door de aanwezige ambulance. Dat laat de politie weten. Het ongeluk is ontstaan omdat een bestuurder iemand van rechts in probeerde te halen. De politie is een onderzoek gestart naar het ongeluk. 

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

whatsapp Wil je ons nieuws via WhatsApp ontvangen? Abonneer je hier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

300 Kilo

Gisteren om 21:00.

Terugluisteren