ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 26-jarige Amsterdammer aangehouden na grote drugsvondst in bedrijfspand Naarden | NH Gooi
  • Regio Naarden
  • Thema Hulpdiensten
  • Vrijdag 23 februari om 15:34 | bijgewerkt: om 15:37 uur
  • Daan Visser

Een 26-jarige Amsterdam is aangehouden, nadat er een grote hoeveelheid drugs is aangetroffen tijdens een inval in een bedrijfspand in Naarden. Dat meldt de politie. In het pand aan de Nikkelstraat werden naast drugs ook spullen aangetroffen om drugs mee te verpakken. 

Inval in bedrijfspand Nikkelstraat Naarden
Inval in bedrijfspand Nikkelstraat Naarden Inter Visual Studio / Casper Bunschoten

De politie deed donderdagmiddag een inval in het pand, omdat uit onderzoek naar voren kwam dat er mogelijk verdovende middelen zouden liggen. Deze werden daar uiteindelijk ook aangetroffen, samen met verpakkingen voor drugs. Ook heeft de politie een speedboot en een kluis in beslag genomen. 

Op het moment van de inval was er een 26-jarige man uit Amsterdam aanwezig in het pand. Deze man is aangehouden en zit vast in beperkingen. Dat betekent dat de man alleen maar contact mag hebben met zijn advocaat. De politie sluit verdere aanhoudingen niet uit.

Omdat het onderzoek nog loopt en de man in beperking vast zit, kan de politie niet zeggen om wat voor drugs het gaat. 

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

300 Kilo

Gisteren om 21:00.

Terugluisteren