ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Voor 25 miljoen euro aan cocaïne gevonden in bedrijfspand in Naarden | NH Gooi
  • Regio Naarden
  • Thema Hulpdiensten
  • Donderdag 21 maart om 10:23 | bijgewerkt: om 11:08 uur
  • Daan Visser

De flinke drugsvangst die de politie vorige maand heeft gedaan in een bedrijfspand in Naarden blijkt te gaan om liefst 500 kilo cocaïne. Dat maakt de politie nu bekend. De gevonden coke heeft een straatwaarde van zo'n 25 miljoen euro. Er is een 26-jarige Amsterdammer opgepakt. 

Inval bij pand Naarden
Inter Visual Studio / Casper Bunschoten

De politie besloot het bedrijfspand vorige maand binnen te vallen na een anonieme tip. Volgens deze tipgever was er vaker sprake van verdachte situaties bij het pand. Het vermoeden was dat er een drugslab zou zijn.

Cocaïne, gevaarlijke stoffen en een pistool

Dat bleek niet het geval, maar er was wel degelijk drugs. Naast de honderden kilo's drugs werden er ook spullen gevonden om drugs mee in te pakken, lagen er verschillende flessen met gevaarlijke stoffen en een pistool. De politie heeft ook een boot en een grote kluis in beslag genomen.  

Op het moment van de inval was er één persoon aanwezig. Het ging om een 26-jarige Amsterdammer die direct werd aangehouden. De politie sluit verdere aanhoudingen niet uit.

Het pand is door de gemeente voor zeker een half jaar gesloten. 

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

40UP Beat

Gisteren om 23:00.

Terugluisteren