ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Naardense inbreker opgepakt na anonieme tip en vondst dna-sporen | NH Gooi
  • Regio Naarden
  • Thema Hulpdiensten
  • Woensdag 22 februari 2023 om 09:40 | bijgewerkt: om 09:48 uur
  • Redactie

Een 33-jarige man uit Naarden is gisteren aangehouden omdat hij wordt verdacht van het plegen van meerdere inbraken in het Gooi. Dankzij een anonieme tip en dna-sporen kon de politie de man aanhouden. In de woning van de verdachte vonden ze meerdere dure horloges, sieraden, merktassen en contant geld.

Inbreker
Pixabay / Holger Kraft

Op 3 februari wordt er ingebroken bij een woning aan de Graaf Wichmanlaan in Bussum. De woning was overhoop gehaald en dure sieraden waaronder horloges zijn toen meegenomen.

Via Meld Misdaad Anoniem kwam een tip binnen over deze inbraak in Bussum. De verdachte zou gestolen spullen in zijn huis hebben en deze vervolgens proberen te verkopen.

Dna-sporen

Na de tip besloot de politie de woning van de man te doorzoeken. Hier werden inderdaad meerdere dure horloges, sieraden, merktassen en contant geld gevonden. De man is vervolgens aangehouden en zit vast. Ook word de verdachte gelinkt aan een inbraak aan de Naarderstraat in Huizen, waar dna-sporen van hem werden gevonden.

Inmiddels is van een aantal spullen die gevonden zijn in de woning van de verdachte duidelijk wie de eigenaar is; deze bleken inderdaad gestolen.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren